MEDIU (Madinah University) kafirkan umat islam sunni ( semua pengikut 4 madzab berakidah aysa’irah maturudiyah)

MEDIU hukum umat Islam Malaysia KAFIR?

 

Saya memohon agar dirujuk penulisan saya sebelum-sebelum ini berkaitan Al-Madinah International University (MEDIU) yang berada kini di Malaysia.

Ini merupakan satu dari ratusan bukti bahaya MEDIU kepada umat Islam di Malaysia dan saya mohon perhatian kepada MQA, JAKIM, BUKIT AMAN dan selainnya termasuk mereka yang di lobi oleh MEDIU kemudian dilantik sebagai orang besar MEDIU untuk kepentingan orang asing yang jenis merosakkan negara Malaysia dengan membawa fahaman mengkafirkan umat Islam Ahli Sunnah Wal Jama’ah di Malaysia tanpa disedari.

Saya tahu bahawa MEDIU melobi pemimpin-pemimpin negara dan beberapa orang seperti Pengerusi Majlis Fatwa Kebangsaan agar pusat pengajian mereka yang tidak disedari itu yang jenisnya mengkafirkan umat Islanm dan ulama Islam dilihat dari mata kasar sebagai tempat pusat pengajian yang normal sahaja sedangkan ia tempat mengrekrut pelampau yang akan dan bakal memusnahkan negara Malaysia dengan pertelingkahan yang baka timbul kelak. Jika tidak sayang Islam sayangilah umat di tanah air kita ini pelihara mereka dari terpengaruh dengan dakyah MEDIU yang amat melampau.

MEDIU HUKUM UMAT ISLAM AHLI SUNNAH SEBAGAI SESAT AKIDAH

Jelas selain bukti2 lain MEDIU mengajar pelajarnya di Malaysia agar menganggap Ahli Sunnah Wal Jama’ah di Malaysia ini adalah SESAT AQIDAH di sila lihat buktinya di bawah:

MEDIU. Surat Terbuka Buat MQA,JAKIM & Imigresen Malaysia

 

Sila klik LiKe pada Facebook untuk nampak paparan bukti kesesatan universiti Wahhabi: Klik Sini Facebook

Al Madinah International University MEDIU merupakan sebuah institut pengajian tinggi ASING yg ditubuhkah di Shah Alam, Malaysia bertujuan menyebarkan fahaman ganjil mengkafirkan ulama dan umat Islam Ahli Sunnah Wal Jama’ah Malaysia dan ia akan membawa kepada perpecahan umat khususnya di Malaysia.

Buat pengetahuan semua terutama Malaysia Qualifications Agency (MQA), Jabatan Kemajuan Islam Malaysia & Imigresem Malaysia bahawa MEDIU merupakan pusat mengrekrut anak anak muda di Malaysia supaya menjadi seorang manusia yang membid’ahkan, mengkafirkan dan menghina Ahli Sunnah Wal Jama’ah di Malaysia yang akan membawa kepada perpecahan umat Islam khususnya di tanah air kita. Bukankah sudah belambak Institut Pengajian Tinggi yang tersedia untuk anak-anak kita di tanah air kita? Dikatakan..Mengapa perlu kepada MEDIU yang langsung tidak memberi apa-apa faedah kepada pembangunan modal insan bahkan membawa ajaran Wahhabi yang mengkafirkan dan menghina para ulama Islam Ahli Sunnah Wal Jama’ah.

Kepada MQA, pihak tuan perlu tahu bahawa MEDIU dilihat banyak melanggar beberapa syarat kepentingan kebaikan umat Islam dan jangan hanya dengan bayaran wang duit kita jadi kabur sehingga menjual maruah Islam dan perpaduan kita dan beberapa dokument yang meragukan.

Kepada JAKIM, pihak tuan sepatutnya bersuara lantang dalam hal ini kerana MEDIU dengan jelas menghidupkan fahaman mengkafirkan dan menghina ulama dan umat Islam terutama fahaman Ahli Sunnah Wal Jama’ah di Malaysia ini.

Kepada pihak Imigresen Malaysia, pihak tuan juga perlu tahu bahawa kewujudan MEDIU di Malaysia adalah bertujuan untuk membawa kepada kemudahan visa bagi warga asing yang entah apa latar belakang mereka. Perkara ini diakui sendiri oleh pelajar MEDIU di Malaysia bahawa MEDIU di Malaysia ditubuhkan untuk memberi pas lawatan ikhtisas bagi warga asing agar boleh lepak di Malaysia dan BUKAN untuk ilmu kerana MEDIU seolah tiada ilmu yang hendak disampaikan.

 
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: